Corona afval - Corona afval

Corona-afval de baas

In de 1,5 meter samenleving speelt absolute hygiëne een cruciale rol. Zonder die hygiëne is het onmogelijk om virussen zoals COVID-19 onder controle te krijgen en te houden. Samen doen we er dus alles aan om zo actief en veilig mogelijk te kunnen functioneren. Dat geldt zeker voor elke omgeving waarin mensen werken, van bedrijven tot instellingen.

Een van de eenvoudigste voorzorgsmaatregelen die u op dat vlak kunt treffen, is het plaatsen van extra veilige afvalbakken voor ‘corona-afval’. Lune heeft speciaal voor dit doel de doordachte ‘Coronabak’ ontwikkeld, een uniek afvalsysteem dat niet alleen nú onmisbaar is, maar ook geheel toekomstproof is. De Coronabak (Paxa met voetbediening) is een toevoeging aan de Paxa-familie en kan daarom eenvoudig toegevoegd worden aan deze serie.

Doordachte hygiëne

Wat maakt de Coronabak (Paxa met voetbediening) van Lune zo bijzonder? De afvalbak beschikt over een ingebouwde soft close voorziening. Dit systeem zorgt ervoor dat het ontsnappen van lucht uit de bak minimaal is. Hierdoor zullen de eventuele Corona deeltjes zoveel mogelijk in de bak blijven. Superveilig. De luchtverplaatsing is daarmee te verwaarlozen en dankzij de mechanische voetbediening hoeft u de bak ook niet met uw handen aan te raken. Hierdoor is de bak zeer gebruiksvriendelijk én gegarandeerd veilig.

Duidelijk herkenbaar

Daarnaast is de Coronabak (Paxa met voetbediening) zeer goed herkenbaar aan zijn paarse signaalkleur en het opvallende COVID-19 logo. Ook de bijpassende afvalzakken zijn paars van kleur en uitgevoerd in een extra dikke 70m-kwaliteit, die in veel ziekenhuizen de norm is. Het is dus in één oogopslag duidelijk waar het Corona-afval thuishoort! Ook is deze uitvoering in diverse andere kleuren leverbaar.

Ruime ervaring in ziekenhuizen

Corona-afval is geen gewoon afval, maar kan zeer besmettelijk zijn voor iedereen die ermee in aanraking komt. Het moet daarom met extra focus op hygiëne worden verzameld en afgevoerd. Ziekenhuizen hebben over het algemeen meer afvalstromen dan anderen en moeten er op zeer hygiënische wijze mee omgaan. De standaard ligt hier vaak hoger dan elders. Lune werkt al jaren samen met gerenommeerde UMC’s en beschikt over veel relevante ervaring, die nu doelmatig is toegepast en verfijnd in de Coronabak (Paxa met voetbediening). Uit temperatuurtests is gebleken dat het materiaal zelfs voldoet aan de Finse ziekenhuiseisen. Voor ziekenhuizen en een aantal zorginstellingen betekent dit dat de Coronabak in de beddenstraat kan worden meegewassen.

Veiligheid voor alles

De Coronabak (Paxa met voetbediening) is een compact stand-alone model en in drie formaten leverbaar. U kunt de bak dus moeiteloos plaatsen op alle plekken waar mensen zich willen ontdoen van hun gebruikte tissues, handschoenen of mondkapjes. Meestal zal dat bij het verlaten van het gebouw zijn, dus een bak bij iedere uitgang ligt voor de hand. Maar ook bij het verlaten van de werkplaats of het betreden van de kantine worden mondkapjes afgedaan. Op al dit soort locaties is een Coronabak (Paxa met voetbediening) eigenlijk een hygiënische must. Met de Coronabak (Paxa met voetbediening) van Lune voldoet u aan de strengste eisen en geeft u uw werknemers en bezoekers permanent een veilig gevoel. Onlangs is ons assortiment uitgebreid met Paxa Pienta en de Paxa met deur en binnenbak. Deze nieuwelingen vindt u onder onze indoor producten.

© 2022 Lune | Disclaimer | Algemene Voorwaarden

Offerte aanvragen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen