Design prullenbakken

Vroeger werd er nauwelijks aandacht besteed aan de uitstraling van een prullenbak. Veel mensen zagen een afvalbak namelijk uitsluitend als functioneel. De laatste jaren is de kijk van mensen op prullenbakken veranderd. Prullenbakken worden niet meer weggemoffeld in de keukenkastjes van een bedrijfskantine, maar nemen steeds vaker een prominente plek in in het interieur. Een prullenbak moet daarom niet alleen meer functioneel zijn, maar ook goed een mooie uitstraling. Het is onderdeel van uw visitekaartje. Dit is de voornaamste reden dat design prullenbakken de laatste jaren aan populariteit winnen.

Wat is een design prullenbak?

Een design prullenbak is een prullenbak die naadloos aansluit bij de rest van uw interieur. Komt de industriële stijl overal terug in uw bedrijfsinterieur? Dan doet een goedkoop ogende, plastic prullenbak hier natuurlijk afbreuk aan. Een stalen prullenbak past wat dat betreft veel beter in uw interieur. Een groot deel van de design prullenbakken wordt tegenwoordig dan ook gemaakt van staal, waardoor ze een robuuste uitstraling hebben. Ze zijn vaak verkrijgbaar in verschillende vormen, kleuren, soorten en maten. Kortom: voor iedere woning is er vandaag de dag wel een prullenbak design te vinden!

Meer kantooroplossingen

Ons aanbod design prullenbakken

Ondanks dat design prullenbakken aan populariteit winnen, is het niet altijd even makkelijk om een mooie design afvalbak te vinden. Bent u ook al langere tijd op zoek naar een prullenbak design voor in uw bedrijf of kantoor? Lune heeft een uitgebreid aanbod design prullenbakken voor in uw bedrijf of kantoor. Door ons diverse aanbod komen wij met een oplossing die aansluit bij uw wensen. Daarbij bouwt Lune op jarenlange ervaring en gaan we veel verder dan alleen prullenbakken leveren. Zeker als u de design prullenbakken gebruikt met grotere groepen mensen is een goed implementatieplan van belang. Ook daar adviseert Lune u bij.

 • 1. Afvalstromen

  1. Breng afvalstromen in kaart

  U kunt vandaag de dag uit verschillende prullenbakken voor op kantoor kiezen. Zo kunt u gft, papier, plastic en restafval verzamelen in speciale afvalbakken. Om te bepalen wat de beste prullenbak voor op kantoor is, moet u eerst de afvalstromen in kaart brengen. Bekijk hiervoor wat er allemaal in de prullenbak belandt. Wanneer u dit weet, kunt u de juiste afvalbakken voor op kantoor aanschaffen.

 • 2. Strategische plek

  2. Plaats een prullenbak op kantoor op een strategische plek

  Naast het in kaart brengen van afvalstromen is het ook raadzaam afvalbakken op kantoor op strategische plekken te plaatsen. Zet de prullenbakken bij voorkeur op een centrale plek op kantoor neer. Zorg er ook voor dat ze goed zichtbaar zijn. Wanneer de prullenbak zichtbaar is en zich in de buurt bevindt, wordt afval scheiden op kantoor makkelijker.

 • 3. Regelmatig legen

  3. Leeg afvalbakken op kantoor regelmatig

  Indien u probeert afval te scheiden op kantoor, moet u ervoor zorgen dat de afvalbakken geregeld geleegd worden. Wanneer een prullenbak vol zit, gooit iemand zijn afval mogelijk in de verkeerde afvalbak. Hij of zij moet er immers toch vanaf. Op deze manier loopt het scheiden van afval op kantoor natuurlijk uit op een mislukking.

1. Breng afvalstromen in kaart

U kunt vandaag de dag uit verschillende prullenbakken voor op kantoor kiezen. Zo kunt u gft, papier, plastic en restafval verzamelen in speciale afvalbakken. Om te bepalen wat de beste prullenbak voor op kantoor is, moet u eerst de afvalstromen in kaart brengen. Bekijk hiervoor wat er allemaal in de prullenbak belandt. Wanneer u dit weet, kunt u de juiste afvalbakken voor op kantoor aanschaffen.

Kantoor

Op kantoor wordt dag in dag uit het nodige gegeten en gedronken. Dit brengt behoorlijk wat afval met zich mee. Ieder kantoor heeft daarom de nodige prullenbakken om dit afval kwijt te kunnen. Afval scheiden gebeurt echter nog lang niet op ieder kantoor. Dit komt omdat men vaak denkt dat er nog geen design prullenbakken beschikbaar zijn voor het scheiden van afval. In het assortiment van Lune treft u echter wel degelijk de nodige design prullenbakken voor op kantoor aan. Neem hier dus zeker even een kijkje wanneer u een afvalbak design zoekt.

Al onze kantooroplossingen

Buiten

In de openbare ruimte zien we tegenwoordig behoorlijk wat prullenbakken terug. Een goede ontwikkeling, want zodoende wordt de hoeveelheid zwerfafval een stuk kleiner. Niet iedereen slaagt er echter in een prullenbak te vinden die past bij de omgeving. Zoekt u nog een design prullenbak voor buiten? Dan bent u bij Lune aan het juist adres. Naast design prullenbakken voor binnen vindt u bij ons ook allerlei afvalbakken voor buiten.

Een prullenbak design voor buiten ziet er fraai uit, waardoor hij vaak naadloos opgaat in de directe omgeving. De design prullenbakken van Lune staan echter niet alleen bekend om hun uitstraling. Nee, want ze zijn ook nog eens hufterproof. De constructie van de prullenbakken is robuust, waardoor het vrijwel onmogelijk is om ze af te breken. U kunt dus jarenlang genieten van een design prullenbak voor buiten wanneer u voor een exemplaar van Lune kiest.

Design afvalbakken in alle kleuren

Een design afvalbak moet natuurlijk zo goed mogelijk aansluiten op uw interieur. Dit is echter makkelijker gezegd dan gedaan. Allereerst moet het materiaal van een afvalbak design natuurlijk aansluiten bij de rest van de materialen die in uw woning terugkeren. Zo staat een design prullenbak van metaal niet altijd mooi in een keuken waar hout de boventoon voert. Het materiaal van de afvalbak is niet het enige, want de kleur is ook belangrijk.

Zoekt u een prullenbak design in een specifieke kleur? Dan is de kans groot dat u deze bij Lune aantreft. Ons assortiment omvat namelijk design prullenbakken in allerlei verschillende kleuren. Zo treft u bij ons onder meer een witte afvalbak design aan, maar ons assortiment bestaat ook uit zwarte en grijze design afvalbakken. Heeft u liever een design prullenbak in een andere kleur? Ook dan is de kans groot dat u deze bij Lune vindt.

Kantoor

Ook op kantoren kunt u duurzaam afval scheiden met de prullenbakken van Lune. U kunt kiezen voor een afval scheiden systeem met vier units, maar afval scheiden in drie vakken is ook mogelijk. Laat uw keuze afhangen van de hoeveelheid en het soort afval waarmee u te maken krijgt. Bent u bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen? Dan is een afvalemmer met optimale afvalscheiding de beste keuze. U komt in dat geval uit op gescheiden afvalbakken met vier vakken. De verschillende soorten afval worden op deze manier namelijk zo goed mogelijk van elkaar gescheiden, waardoor u een bijdrage levert aan het milieu.

Vraag een proefplaatsing aan

Design afvalbakken op maat

De zoektocht naar design prullenbakken kan behoorlijk wat tijd in beslag nemen. U koopt immers niet de eerste de beste prullenbak wanneer u wilt dat deze aansluit op uw interieur. Zoekt u naar design afvalbakken op maat? Kijk dan zeker eens naar het assortiment design prullenbakken van Lune. Bij ons vindt u onder meer afvalbakken voor in uw badkamer, in de keuken, op kantoor en buiten.

Het is bij Lune overigens mogelijk om design afvalbakken op maat te bestellen. Zodoende weet u zeker dat u een prullenbak design uitkiest die matcht met de rest van de inrichting in huis, buiten of op kantoor. Voor design afvalbakken op maat vraagt u een offerte bij Lune aan. Wij nemen vervolgens contact met u om te kijken wat voor u de beste design prullenbak is. Bij Lune zit u dus altijd goed wanneer u design prullenbakken zoekt.

Grafisch ontwerp 1609bold | Technische realisatie Sieronline B.V.