Desinfectie - Desinfectie

Zorg voor veilige desinfectie

Hygiëne was altijd al belangrijk in grote delen van het bedrijfsleven. Maar in het nieuwe COVID-tijdperk is het gewoon een must geworden. Diverse hygiënemaatregelen kunnen ervoor zorgen dat u de gezondheidsrisico’s voor u, uw werknemers en uw bezoekers minimaliseert. Met als bekendste voorbeelden 1,5 meter afstand houden en veelvuldig de handen reinigen.

Voor veel mensen is dat laatste gelukkig al een dagelijkse routine. U kunt het iedereen in uw eigen pand extra makkelijk maken met de unieke desinfectiezuil, die Lune voor gebruik in het bedrijfsleven heeft ontwikkeld. Deze multifunctionele zuil is modulair van opbouw, zodat u hem naar eigen behoefte kunt inrichten en uitbreiden. Bovendien kunt u de zuil later moeiteloos aanpassen naar andere functionaliteiten, zoals een display voor producten of een kapstok. Een even noodzakelijke als nuttige investering dus!

Robuust en circulair

De desinfectiezuil heeft een bijzonder robuuste en duurzame constructie en wordt in Nederland geproduceerd. Het frame is van gepoedercoat staal en kan tegen een stootje. Alle onderdelen van de zuil zijn bovendien 100% recyclebaar en aanpasbaar aan nieuwe functies, waarmee de zuil meteen maximaal futureproof is. Geen wonder, want Lune heeft al jaren een sterke reputatie als het gaat om het aanpassen, refurbishen en hergebruiken van haarproducten en onderdelen volgens het principe van circulariteit.

Maximale hygiëne

De primaire functie van de desinfectiezuil is uiteraard: grondig desinfecteren. Dat kan middels de speciale desinfecteervloeistof in de dispenser, die op ergonomische hoogte is aangebracht. Onder de dispenser bevindt zich een roestvrijstalen lekbakje, dat u makkelijk kunt uitnemen en schoonmaken. In de hoge zuil kunt u boven de dispenser op ooghoogte een poster met instructies aanbrengen in de speciale posterhouder. Verder kunt u de zuil (optioneel) voorzien diverse uitbreiding mogelijkheden zoals een houder voor wegwerphandschoenen en of tissues. Deze worden niet door ons geleverd. Wel kunt u bij ons terecht voor navulverpakkingen desinfecteervloeistof.

We leveren de zuil standaard met een elleboogdispenser (met stevige rvs beugel). Optioneel is een dispenser met elektronische sensor (no touch) beschikbaar. Als u start met de handversie, kunt u later eenvoudig upgraden tegen een zeer redelijke prijs.

Slim en functioneel design

De vormgeving van de desinfectiezuil is strak en actueel, zodat hij probleemloos past binnen elke bedrijfsomgeving. De basiskleuren zijn antraciet of wit, maar op verzoek kunnen we de zuil ook spuiten in de meeste RAL-kleuren. Daarnaast kunnen we de zuil voorzien van uw eigen bedrijfslogo. Daarmee kunt u het totale design perfect laten aansluiten bij uw huisstijl. Verder laat de zuil zich moeiteloos kantelen en wegrollen dankzij twee verdekte wieltjes; dit is met name handig zijn als u de zuil regelmatig wilt verplaatsen of ooit een andere toepassing wilt geven.

Kopen of huren

Om de desinfectiezuil zo laagdrempelig mogelijk te maken, kunt u kiezen tussen kopen of huren. Het is maar net wat het beste bij uw planning en bedrijfsvoering past. In beide gevallen doen wij u graag een aantrekkelijk voorstel. Waarbij u natuurlijk altijd gebruik kunt maken van alle mogelijkheden om de zuil aan te passen of uit te breiden.

© 2022 Lune | Disclaimer | Algemene Voorwaarden

Offerte aanvragen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen