Hygiëne - Werk maken van hygiëne

Werk maken van hygiëne

Het gaat misschien te ver om te zeggen dat de toekomst van onze maatschappij afhangt van hygiëne. Maar zeker is dat hygiëne een steeds grotere rol gaat spelen in ons dagelijks leven én op het werk. Terwijl het belang hiervan nu meer dan ooit wordt aangetoond, is het voor Lune al jarenlang een speerpunt. Bij al onze circulaire afvalscheidingssystemen staat hygiëne dan ook voorop. Voor welk type u ook kiest, achter een oogstrelend design schuilen slimme oplossingen die ervoor zorgen dat uw bedrijfsafval altijd zo verantwoord en hygiënisch mogelijk kan worden verzameld en verwijderd.

Contactloos schoon

Onze afvalbakken zijn in principe open systemen die u niet hoeft aan te raken. Daarbij maken ruime openingen het mogelijk om afval snel en hygiënisch in het juiste compartiment te deponeren. Alleen uw schoonmakers komen in contact met de afvalbak, maar als professionals weten ze daar wel raad mee en volgen zij hun eigen strenge hygiëneprotocol. Een kleploos afvalsysteem is qua hygiëne superieur aan andere systemen, al kunt u er ook voor kiezen om het systeem uit te breiden met een duurzame afsluitbare klep.

 

We houden het in alle opzichten netjes

Optimale hygiëne beperkt zich bij Lune niet tot het doordacht inwerpen en scheiden van afval. Dankzij speciale voorzieningen zijn onze afvalbakken zelf ook extreem schoon in het dagelijks gebruik. Zo zijn vrijwel alle systemen voorzien van gemakkelijk uitneembare binnenbakken, die de afvalzakken stevig op hun plek houden. Hierdoor kan het interieur niet vies worden als er ooit eens iets naast valt. De binnenbakken zijn bovendien volledig lekdicht, waardoor er geen vloeistof uit kan lopen. Alle onderdelen hebben gladde oppervlaktes en afgeronde hoeken, zodat nergens iets aan kan blijven plakken of haken en de systemen eenvoudig zijn te reinigen. Ook de directe omgeving van onze systemen houdt u moeiteloos schoon, want de meeste modellen zijn comfortabel en ‘arboproof’ verrijdbaar.

Een echte schoonheid

Behalve in verregaande hygiëne blinken onze afvalbakken ook uit in eigentijds design. Elk model heeft zijn eigen fraaie uitstraling, waarmee uw werkomgeving extra opgeruimd oogt. U kunt de afvalbakken plaatsen op elke locatie – van kantoor tot werkplaats – en zowel vrijstaand als tegen een muur of afscheidingswand. Door de unieke constructie van de bakken kunt u de afvalzakken aan de buitenzijde niet zien, wat het gebruik van onze systemen extra aantrekkelijk maakt.

Zorg voor hygiëne

Omdat hygiëne nauw luistert, luisteren we graag naar feedback van iedereen die in de praktijk met onze afvalsystemen werkt. Dat varieert van gebruikers tot schoonmakers, en van kantoren tot  onderwijsinstellingen. Met name in de zorgsector leren we voortdurend hoe we hygiëne naar een nog hoger plan kunnen tillen. Zo konden we een unieke afvalbak ontwikkelen voor de de pre-operatieve ruimte van het Radboudumc – een omgeving waarin hygiëne letterlijk van levensbelang is. Ook andere ziekenhuizen en zorginstellingen hebben gekozen voor onze uitgebreide expertise en ervaring op het gebied van hygiëne. Een voorsprong die we continu vertalen naar een breed pakket oplossingen voor elke situatie in elke sector.

© 2022 Lune | Disclaimer | Algemene Voorwaarden

Offerte aanvragen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen