Referenties - de klant aan het woord

Recente projecten

Benieuwd wat de ervaringen zijn van onze klanten? In onderstaand overzicht kunt u lezen hoe zij de samenwerking hebben ervaren. Ook de mening van de klant is belangrijk en helpt ons om een beter beeld te schetsen waarom de keuze op Lune is gevallen.

Hogeschool Windesheim


Anne-Greet Kreder - Facilitair Medewerker

Toen we hadden besloten om op hogeschool Windesheim het afval te gaan scheiden, zijn we opzoek gegaan naar een leverancier die naast het leveren van de juiste bakken ook mee kan denken in het proces. Het was namelijk een hele klus om de gehele campus te voorzien van nieuwe afvalbakken. Deze meedenkende partij hebben wij gevonden bij Lune. Op onze Campus staan de Vario en de Split opgesteld. Ook leuk om te melden is dat we regelmatig complimenten krijgen over de uitstraling van de bakken.

Lees meer over Hogeschool Windesheim: https://www.windesheim.nl/

Ausnutria Hyproca


Bonnie Wildeboer - Office Manager

De uitstraling van de afvalbakken van Lune past perfect in ons open kantoor en bij de inrichting van het hoofdkantoor. Daarnaast zijn de afvalbakken praktisch in gebruik en helpt dit ons perfect bij het afval scheiden. Uiteindelijk hebben deze afvalsystemen ervoor gezorgd dat het ons een hoop gemak biedt.

Lees meer over Ausnutria Hyproca via: http://www.ausnutria-hyproca.nl/

LoopedGoods


Marjet de Jong

Een podium bieden voor alle Nederlandse circulaire ondernemers en circulair shoppen mogelijk maken voor consument en bedrijfsleven. Dat is wat wij met de webshop LoopedGoods.com willen bereiken. Tijdens een evenement zijn wij in contact gekomen met Lune en haar circulaire schaal; Lucida. Doordat het gemaakt is van snij-afval, past dit product perfect binnen het assortiment van LoopedGoods. Door onze krachten te bundelen kunnen we samen de transitie naar een circulaire economie versnellen!

Lees meer over LoopedGoods via: https://loopedgoods.com/

Bekijk onze Lucida schaal via: https://loopedgoods.com/product/lucida/

Rabobank Zwolle


Rijksmuseum


© 2022 Lune | Disclaimer | Algemene Voorwaarden

Offerte aanvragen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen