• 20 juni 2022

Finn ~ Wave – het nieuwe afvalscheiden

Bewust afvalscheiden in je kantoorruimte – maar wel met een slim systeem dat ook nog een beetje kleur geeft aan je werkomgeving? Dan is de veelzijdige Finn ~ Wave precies wat je zoekt! Dit eigenzinnige afvalscheidingssysteem van Lune heeft een strak design en kleurt gewoon mee met jouw eigen stijl. Van puur zakelijke tinten tot sprekende kleuren: je kiest wat het beste bij je past en kunt er zelfs vrij mee combineren. Zo geef je je kantoor echt een persoonlijke touch.

Dutch Design

De Finn ~ Wave is een mooi staaltje Dutch Design, ontworpen door een Nederlandse surfliefhebber (vandaar de naam) en geproduceerd in Hoogeveen. Het design is gebaseerd op het principe van circulariteit, waarin Lune een van de koplopers in Nederland is. Dit houdt in dat producten en grondstoffen maximaal worden hergebruikt en waardevernietiging wordt voorkomen.

Kleurrijke oplossing

De Finn ~ Wave Single heeft een royale 34 liter inhoud, bij de Double uitvoering is die maximaal 68 liter. Het systeem is voorzien van een scharnierend deksel en een aparte zakhouder. Je kunt het flexibel indelen en modulair uitbreiden van één tot meerdere afvalstromen met verschillende vormen aan inwerpopeningen. Daarmee is de Fin Wave dé kleurrijke oplossing voor kleine tot (middel)grote kantoren (MKB), maar ook voor eenmanszaken, zzp’ers en thuiswerkers.

Grafisch ontwerp 1609bold | Technische realisatie Sieronline B.V.