Design afvalsystemen

Vroeger werd er nauwelijks aandacht besteed aan de uitstraling van een afvalscheidingssysteem. Veel mensen zagen een afvalsysteem namelijk uitsluitend als functioneel. De laatste jaren is de kijk van mensen op afvalsystemen veranderd. afvalsystemen worden niet meer weggemoffeld in de keukenkastjes van een bedrijfskantine, maar nemen steeds vaker een prominente plek in in het interieur. Een afvalsysteem moet daarom niet alleen meer functioneel zijn, maar ook goed een mooie uitstraling. Het is onderdeel van uw visitekaartje. Dit is de voornaamste reden dat design afvalsystemen de laatste jaren aan populariteit winnen.

Wat is een design afvalsysteem?

Een design afvalsysteem is een systeem die naadloos aansluit bij de rest van uw interieur. Komt de industriële stijl overal terug in uw bedrijfsinterieur? Dan doet een goedkoop ogende, plastic systeem hier natuurlijk afbreuk aan. Een stalen systeem past wat dat betreft veel beter in uw interieur. Een groot deel van de design afvalsystemen wordt tegenwoordig dan ook gemaakt van staal, waardoor ze een robuuste uitstraling hebben. Ze zijn vaak verkrijgbaar in verschillende vormen, kleuren, soorten en maten. Kortom: voor iedere woning is er vandaag de dag wel een afvalscheidingssysteem design te vinden!

Meer kantooroplossingen

Ons aanbod design afvalsysteem

Ondanks dat design afvalsystemen aan populariteit winnen, is het niet altijd even makkelijk om een mooie design systeem te vinden. Bent u ook al langere tijd op zoek naar een afvalsysteem design voor in uw bedrijf of kantoor? Lune heeft een uitgebreid aanbod design afvalsystemen voor in uw bedrijf of kantoor. Door ons diverse aanbod komen wij met een oplossing die aansluit bij uw wensen. Daarbij bouwt Lune op jarenlange ervaring en gaan we veel verder dan alleen afvalsystemen leveren. Zeker als u de design afvalsysteem gebruikt met grotere groepen mensen is een goed implementatieplan van belang. Ook daar adviseert Lune u bij.

 • 1. Afvalstromen

  1. Breng afvalstromen in kaart

  U kunt vandaag de dag uit verschillende afvalsystemen voor op kantoor kiezen. Zo kunt u gft, papier, plastic en restafval verzamelen in speciale afvalsystemen. Om te bepalen wat de beste afvalsystemen voor op kantoor is, moet u eerst de afvalstromen in kaart brengen. Bekijk hiervoor wat er allemaal in de afvalsystemen belandt. Wanneer u dit weet, kunt u de juiste afvalsystemen voor op kantoor aanschaffen.

 • 2. Strategische plek

  2. Plaats een afvalsysteem op kantoor op een strategische plek

  Naast het in kaart brengen van afvalstromen is het ook raadzaam afvalsystemen op kantoor op strategische plekken te plaatsen. Zet de afvalsystemen bij voorkeur op een centrale plek op kantoor neer. Zorg er ook voor dat ze goed zichtbaar zijn. Wanneer de afvalsystemen zichtbaar is en zich in de buurt bevindt, wordt afval scheiden op kantoor makkelijker.

 • 3. Regelmatig legen

  3. Leeg afvalsystemen op kantoor regelmatig

  Indien u probeert afval te scheiden op kantoor, moet u ervoor zorgen dat de afvalsystemen geregeld geleegd worden. Wanneer een afvalsysteem vol zit, gooit iemand zijn afval mogelijk in de verkeerde afvalstroom. Hij of zij moet er immers toch vanaf. Op deze manier loopt het scheiden van afval op kantoor natuurlijk uit op een mislukking.

1. Breng afvalstromen in kaart

U kunt vandaag de dag uit verschillende afvalsystemen voor op kantoor kiezen. Zo kunt u gft, papier, plastic en restafval verzamelen in speciale afvalsystemen. Om te bepalen wat de beste afvalsystemen voor op kantoor is, moet u eerst de afvalstromen in kaart brengen. Bekijk hiervoor wat er allemaal in de afvalsystemen belandt. Wanneer u dit weet, kunt u de juiste afvalsystemen voor op kantoor aanschaffen.

Kantoor

Op kantoor wordt dag in dag uit het nodige gegeten en gedronken. Dit brengt behoorlijk wat afval met zich mee. Ieder kantoor heeft daarom de nodige afvalsystemen om dit afval kwijt te kunnen. Afval scheiden gebeurt echter nog lang niet op ieder kantoor. Dit komt omdat men vaak denkt dat er nog geen design afvalsystemen beschikbaar zijn voor het scheiden van afval. In het assortiment van Lune treft u echter wel degelijk de nodige design afvalsystemen voor op kantoor aan. Neem hier dus zeker even een kijkje wanneer u een afvalsysteem design zoekt.

Al onze kantooroplossingen

Buiten

In de openbare ruimte zien we tegenwoordig behoorlijk wat afvalsystemen terug. Een goede ontwikkeling, want zodoende wordt de hoeveelheid zwerfafval een stuk kleiner. Niet iedereen slaagt er echter in een afvalsysteem te vinden die past bij de omgeving. Zoekt u nog een design afvalsysteem voor buiten? Dan bent u bij Lune aan het juist adres. Naast design systemen voor binnen vindt u bij ons ook allerlei afvalsystemen voor buiten.

Een afvalsysteem design voor buiten ziet er fraai uit, waardoor hij vaak naadloos opgaat in de directe omgeving. De design afvalsysteem van Lune staan echter niet alleen bekend om hun uitstraling. Nee, want ze zijn ook nog eens hufterproof. De constructie van de afvalsysteem is robuust, waardoor het vrijwel onmogelijk is om ze af te breken. U kunt dus jarenlang genieten van een design systeem voor buiten wanneer u voor een exemplaar van Lune kiest.

Design afvalsystemen in alle kleuren

Een design afvalsysteem moet natuurlijk zo goed mogelijk aansluiten op uw interieur. Dit is echter makkelijker gezegd dan gedaan. Allereerst moet het materiaal van een afvalsysteem design natuurlijk aansluiten bij de rest van de materialen die in uw woning terugkeren. Zo staat een design afvalsysteem van metaal niet altijd mooi in een keuken waar hout de boventoon voert. Het materiaal van de afvalsysteem is niet het enige, want de kleur is ook belangrijk.

Zoekt u een afvalsysteem design in een specifieke kleur? Dan is de kans groot dat u deze bij Lune aantreft. Ons assortiment omvat namelijk design afvalsysteem in allerlei verschillende kleuren. Zo treft u bij ons onder meer een witte afvalsystemen design aan, maar ons assortiment bestaat ook uit zwarte en grijze design afvalsystemen. Heeft u liever een design afvalsystemen in een andere kleur? Ook dan is de kans groot dat u deze bij Lune vindt.

Kantoor

Ook op kantoren kunt u duurzaam afval scheiden met de afvalsystemen van Lune. U kunt kiezen voor een afval scheiden systeem met vier units, maar afval scheiden in drie vakken is ook mogelijk. Laat uw keuze afhangen van de hoeveelheid en het soort afval waarmee u te maken krijgt. Bent u bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen? Dan is een afvalemmer met optimale afvalscheiding de beste keuze. U komt in dat geval uit op gescheiden afvalsystemen met vier vakken. De verschillende soorten afval worden op deze manier namelijk zo goed mogelijk van elkaar gescheiden, waardoor u een bijdrage levert aan het milieu.

Vraag een proefplaatsing aan

Design afvalsystemen op maat

De zoektocht naar design afvalsysteem kan behoorlijk wat tijd in beslag nemen. U koopt immers niet de eerste de beste afvalsysteem wanneer u wilt dat deze aansluit op uw interieur. Zoekt u naar design afvalsystemen op maat? Kijk dan zeker eens naar het assortiment design afvalsystemen van Lune. Bij ons vindt u onder meer afvalsystemen voor in uw badkamer, in de keuken, op kantoor en buiten.

Het is bij Lune overigens mogelijk om design afvalsystemen op maat te bestellen. Zodoende weet u zeker dat u een afvalsysteem design uitkiest die matcht met de rest van de inrichting in huis, buiten of op kantoor. Voor design afvalsystemen op maat vraagt u een offerte bij Lune aan. Wij nemen vervolgens contact met u om te kijken wat voor u de beste design afvalsystemen is. Bij Lune zit u dus altijd goed wanneer u design afvalsysteem zoekt.

Grafisch ontwerp 1609bold | Technische realisatie Sieronline B.V.