Over ons

Over ons

Lune ontwerpt, ontwikkelt en produceert onder meer afvalscheidingssystemen, voor binnen en buiten. Dit doen we volgens het principe van circulariteit, waarmee we een bijdrage leveren aan een beter milieu en bewustere afvalscheiding. Daarbij werken we samen met internationaal erkende architecten en ontwerpers. Onze producten geven uw inrichting een natuurlijke, exclusieve uitstraling. De hoge kwaliteit van onze producten wordt bepaald door de functionaliteit van het design en het hoge afwerkingsniveau. Naast ons eigen assortiment kunnen we ook elke individuele klantenwens realiseren.

Onze historie

Lune is een onderdeel van metaalbewerkingsbedrijf Brink Industrial, in 1903 opgericht door Reint Brink. Na de overname van dieptrek- en forceerfabriek Artola heeft Brink Industrial in Hoogeveen zich ontwikkeld tot erkend specialist in metaalbewerking. Met de overname van Lune Metal Spinning in 2003 zijn ook afval- en plantenbakken in het leveringsprogramma opgenomen.

Ons vakmanschap

Als productontwikkelaar hechten we veel waarde aan creativiteit en teamwork. Het vakmanschap van onze medewerkers ziet u terug in de kwaliteit van onze producten. We zijn er trots op dat veel van deze vakmensen al jarenlang aan ons bedrijf verbonden zijn. Daarnaast profiteert u van de overzichtelijke alles onder één dak opzet van onze organisatie. Van productontwikkeling tot technische planning en van productie tot logistiek: we zijn een one stop shop bedrijf. Zo hebben we alle productiestadia in eigen hand en zijn we onafhankelijk van externe leveranciers.

Geïnteresseerd?

Benieuwd wat wij van Lune voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend per e-mail contact met ons op of bel +31(0)528 230 885.

© 2022 Lune | Disclaimer | Algemene Voorwaarden

Offerte aanvragen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen