Duurzaamheid: nooit gedacht dat het zo makkelijk kan

Lune is koploper op het gebied van hightech productie (Industry 5.0). Omdat we zelf produceren in onze eigen fabriek van moederbedrijf Brink Industrial in Hoogeveen, kunnen we het proces zo goed mogelijk inrichten. Hiermee brengen we circulariteit en Industry 5.0 dagelijks in de praktijk samen. We denken daarbij niet alleen aan de duurzame inzet(baarheid) van mensen, Social Return On Investment (SROI), maar ook aan duurzame productiemiddelen en -methoden.

Duurzaamheid

Lune is koploper op het gebied van hightech productie (Industry 5.0). Omdat we zelf produceren in onze eigen fabriek van moederbedrijf Brink Industrial in Hoogeveen, kunnen we het proces zo goed mogelijk inrichten. Hiermee brengen we circulariteit en Industry 5.0 dagelijks in de praktijk. We denken daarbij niet alleen aan de duurzame inzet(baarheid) van mensen, Social Return On Investment (SROI), maar ook aan duurzame productiemiddelen en -methoden. Lune is ISO 9001, ISO 14001 (milieu) en ISO 26001 (maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) zelfverklaring) gecertificeerd.

We produceren met een zo laag mogelijke CO2-impact, door bijvoorbeeld onze Prima Power LPBB-productielijn. Met deze lijn (LPBB staat voor Lasersnijden + Ponsen + Bufferen + Buigen) verbruiken we minder energie en is er minder uitval en afval. Onze Paxa wordt bijvoorbeeld hiermee gemaakt.

Grafisch ontwerp 1609bold | Technische realisatie Sieronline B.V.