Schone handen, maar hoe?

In de zorg zijn de hygiënemaatregelen aangescherpt. Maar wie heeft tijd voor gedoe? Houd het simpel: vermijd contact met potentiële infectiehaarden door je handen niet bloot te stellen aan risicovolle oppervlakken.

LUNE biedt de oplossing. In slechts enkele stappen laten we zien waarom LUNE jouw partner is om dit probleem op te lossen: onze afvalbakken passen zich aan, scheiden afvalstromen en bieden duurzame oplossingen. Met de afvalbakken van LUNE bedien je ze met je voeten. Bovendien maakt LUNE het scheiden van afval bijna moeiteloos. Zo voldoe je aan de nieuwe norm en draag je bij aan een gezonde werkomgeving.

Stap 1 – bedien met je voeten

LUNE’s afvalbakken, bedienbaar met voeten, bieden een eenvoudige en hygiënische oplossing, waardoor afvalverwerking efficiënter wordt.

Stap 2 – scheid gemakkelijk afvalstromen

Door het gebruiksgemak worden afvalstromen bijna automatisch gescheiden, waardoor gebruikers actief bijdragen aan duurzame afvalverwerking.

Stap 3 – voldoe aan normen en regelgeving

LUNE’s afvalbakken dragen bij aan een schone en gezonde werkomgeving, terwijl ze voldoen aan nieuwe normen en regelgeving.

Maak het jezelf gemakkelijk

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over onze producten en/of proefplaatsing? Laat een bericht achter en we nemen contact met u op.

Grafisch ontwerp 1609bold | Technische realisatie Sieronline B.V.